• Ιάσονα 14, Γέρακας 15344, Ελλάδα, Ισόγειο
  • Δ-Π 9.00-13:00,17:00-20:00 & Σ 8.00-14.00
  • Iasona 14, Gerakas 15344, Greece, Ground floor
  • M-F 9.00-13:00,17:00-20:00 & S 8.00-14.00

Διατροφικές Αρχές

Διατροφικές Αρχές

Το όραμά μας

Διατροφικές Αρχές

Καλώς ήρθες στο eatgood…feel good. Η ταχύτητα, η ποσότητα και η παραπληροφόρηση, συνήθως μέσω ίντερνετ, χαρακτηρίζουν την εποχή μας. “Γνωρίζουμε” πολλά ή έχουμε ημιμάθεια, ενώ έχουμε πρόσβαση σχεδόν σε όλα οι ρυθμοί της ζωής μας κυλάνε “χωρίς ανάσα” και κάποιες φορές είμαστε σε σύγχηση. Η ουσία και η αληθινή ποιότητα της Ζωής μας κλονίζεται τη σύγχρονη εποχή ενω εντέλει το βιοτικό μας επίπεδο πολλάκις υποβαθμίζεται.

Πρεσβεύω με ζήλο ότι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας ποιοτικής Ζωής συμπυκνώνεται στην προσέγγιση του « Μαζί μπορούμε να είμαστε πιο υγιείς σωματικά, άρα και ψυχικά. Επιθυμώ να είμαι εδώ για σένα με ειλικρινές ενδιαφέρον και συνάμα επαγγελματισμό & κώδικα Δεοντολογίας. Θα σχεδιάσουμε συνεργατικά και μακροπρόθεσμα μια εξατομικευμένη ολιστική προσέγγιση του δικού σου Διατροφικού Ευ Ζην γιατί εκτός από επαγγελματικά το όλο θέμα το βλέπω και ως λειτούργημα, ειδικα στις μέρες αυτές.

Η υπόσχεση και ο απώτερος δικός μου στόχος είναι η θωράκιση της Υγείας σου μέσω της Διατροφής, όσο επίμονο ή/και  πολύπλοκο ακούγεται, όσα κι όποια είναι τα ζητήματα/σημεία που σε απασχολούν και σου δημιουργούν μια «κακή» σχέση με το φαγητό, συνήθως αυτοκαταστροφική. Με επιστημονικό πρωτίστως τρόπο μα και επίγνωση της αξίας που έχει για τη δική σου ζωή (& της οικογένειας σου) η ανάκτηση/βελτίωση της σωματικής ευεξίας και η υιοθέτηση ωφέλιμων διατροφικών συνηθειών προσδοκώ να γίνω ο καθημερινός σου σύμμαχος για την κατάκτηση αυτών των ορθών συνηθειών, όχι στείρα αλλά με ορατά αποτελέσματα που θα σε οδηγήσουν σε μόνιμες αλλαγές για να ξεφύγεις από έναν φαύλο κύκλο διαιτών, που μέχρι τώρα μάλλον σε ζημίωναν αντί να σε ωφελούν σε βάθος χρόνου.

Εις Υγείαν, λοιπόν, με Θετικότητα Αισιοδοξία και Πίστη ότι μπορείς κι εσύ να κάνεις τη διαφορά στη Ζωή σου και της Οικογένειας σου.

αντι-διαρροική δίαιτα